На Донеччині набирають охочих до роботи у державних органах | ZI.ua
Акция закончилась

У кадровий резерв на Донеччині набирають працівників держслужби

17 січня 2024, 15:43 | Офіційно 18687
Поділитися:
У кадровий резерв на Донеччині набирають працівників держслужби

Донецька обласна служба зайнятості запрошує приєднатись до кадрового резерву працівників державної служби. Про це повідомили у Донецькій ОВА.

Проект розрахований на переселенців, які планують повернутися додому та бути корисними регіону. Ініціативу створили для оперативного забезпечення кадрами органів місцевого самоврядування на Донеччині.

Наразі до кадрового резерву подали анкети вже майже 200 громадян. Кожен із них має індивідуальний супровід працівників обласного Центру зайнятості. Кандидати отримують необхідні консультації та практичну допомогу у створенні резюме, організації співбесід.

Приєднатися до ініціативи можуть як службовці, які мають досвід, так і люди без досвіду роботи в державній службі. До претендентів є вимоги: готовність до роботи на постраждалих територіях, володіння відповідними професійними та управлінськими навичками та компетенціями.

"Завдяки резерву були укомплектовані вакантні посади в установи деокупованої Лиманської територіальної громади та у Сартанській ВЦА Маріупольського району, яка працює на підконтрольній території України", – йдеться у повідомленні.

Бажаючим приєднатися до резерву необхідно заповнити анкету посилання.

Телефон для довідок: 0800 33 61 67.

Нагадаємо, у Бахмутській громаді шукають патронатних батьків, пропонують винагороду 15 140 грн з доплатами на дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ