Представниця Костянтинівки потрапила до фіналу конкурсу Малої академії наук | ZI.ua
Акция закончилась

У фінал конкурсу Малої академії наук України вийшла школярка з Костянтинівки

27 лютого 2023, 14:03 | Світ та людина | Костянтинівка 3384
Поділитися:
У фінал конкурсу Малої академії наук України вийшла школярка з Костянтинівки

Євгенія Трубчанінова зі своєю роботою «Велика сім’я на Землі та космічна реальність. Можливості колонізації Марса.» посіла І місце та стала переможцем ІІ етапу конкурсу. Тепер вона буде представляти громаду на ІІІ фінальному етапі конкурсу, який відбудеться у березні 2023 року.

Щороку здобувачі освіти Костянтинівської громади активно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. 2022-2023 навчальний рік не став виключенням.

Учні закладів загальної середньої освіти представили на І (міському) етапі конкурсу 12 робіт із 3-х секцій (аерофізики та космічних досліджень, астрономії, філософії) у відділеннях фізики і астрономії та гуманітарних наук.

Відповідно до рішення журі І (міського) етапу були визначені переможці, серед яких Шейн Марія та Голощапов Захар, учні НВК «Ліцей із ЗОШ І-ІІІ ст.», Трубчанінова Євгенія, учениця ЗЗСО №1.

Переможці взяли участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу МАН, який відбувся 18 лютого 2023 року. Рішення обласного журі приємно вразило своїми результатами. Шейн Марія та Голощапов Захар посіли ІІ місце. Євгенія Трубчанінова взяла першість.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі