Мешканка Дружківки у соцмережах закликала вбивати українських військових | ZI.ua
Акция закончилась

У Дружківці затримали прихильницю "російського миру"

10 жовтня 2024, 13:29 | Кримінал | Дружківка 198
Поділитися:
У Дружківці затримали прихильницю "російського миру"

Мешканку Дружківки було викрито за виправдання збройної агресії РФ проти України, повідомляє відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

Прокурори Донецької обласної прокуратури повідомили їй про підозру у виправданні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ проти України та глорифікації її учасників.

За версією слідства, з березня 2022 по березень 2023 року підозрювана через свій аккаунт у забороненій соціальній мережі «Вконтакте» підтримувала війну РФ проти України та злочини окупантів, які щодня обстрілювали цивільну інфраструктуру.

"Також жінка, будучи прихильницею ідеології держави-агресора, неодноразово розповсюджувала на своїй сторінці публікації із запереченням тимчасової окупації населених пунктів Донеччини. Крім того, розповсюджувала повідомлення з підтримкою «сво», так званим планом перемоги Росії та закликала вбивати українських захисників", — йдеться у повідомленні прокуратури.

Суд задовольнив клопотання прокурорів про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимально їй загрожує 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ