У Дружківці шукають свідків ДТП: збили жінку похилого віку | ZI.ua
Акция закончилась

У Дружківці шукають свідків ДТП: збили жінку похилого віку

19 липня 2023, 16:01 | Надзвичайні події | Дружківка 1863
Поділитися:
У Дружківці шукають свідків ДТП: збили жінку похилого віку
Иллюстративное изображение

У поліцію Дружківки надійшло повідомлення про ДТП з потерпілою. На проїжджій частині по вулиці О.Тіхого, біля будинку № 6, 18 липня була збита жінка похилого віку. Вона отримала травми і знаходиться у важкому стані в лікарні. Автомобіль з місця події зник. 

За попередніми даними, це міг бути автомобіль Mitsubishi L-200 або аналогічне авто на якому відсутнє праве дзеркало і пошкоджена ліва передня сторона. 

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Прикмети постраждалої жінки: вік 50-60 років, зріст 165-175 см., повної статури, волосся коротке каштанове. Була одягнута: сорочка нічна рожева, футболка жовта з орнаментом, штани жовті, халат червоний з капюшоном на змійці (з чорними смугами) та шапка хутрова темно коричневого кольору.

У зв’язку з цим поліція звертається до всіх громадян, хто може допомогти встановити особу травмованої жінки, а також став свідком чи очевидцем даної дорожньо-транспортної пригоди або має інформацію необхідну для проведення досудового розслідування за даним фактом, повідомите до відділу поліції № 1 Краматорського районного управління поліції або за телефоном 050-864-50-46 або «102».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі