У Дружківці працює "Армія відновлення": Як вступити | ZI.ua
Акция закончилась

У Дружківці працює "Армія відновлення": Як вступити

8 серпня 2023, 14:56 | Ініціатива | Дружківка 1560
Поділитися:
У Дружківці працює "Армія відновлення": Як вступити

З початку поточного року в суспільно корисних роботах на комунальних підприємствах Дружківки взяли участь 724 людини з числа безробітних, передає ДНЛ +

Прийняті на постійні робочі місця 40 осіб. Зараз вони обіймають посади дорожніх робітників, прибиральників територій, озеленювачів, робітників з комплексного обслуговування й ремонту будинків, майстрів дільниць, молодших медичних сестер, монтажників тощо.

Безробітних долучають до робіт з благоустрою міста, розвантаження та розфасування гуманітарної допомоги, підготовки укриттів та інше. Дружківським міським центром зайнятості було укладено договори з комунальними підприємствами міста: КП «СПЕКТР», КП «КОМСЕРВІС», КП «Дружківський міський парк культури та відпочинку», КНП «ЦМКЛ» Дружківської міської ради, КНП «ЦСМД», КНП «ДМКЛ № 1» Дружківської міської ради, КНП «ЦПСМД».

«Нам зараз дуже потрібні робочі руки, – поділився директор КП «СПЕКТР» Микола Непомнящий. – Збільшилися об’єм і характер робіт, які потрібно виконувати щодня. Фахівці центру зайнятості – наші незмінні помічники в підборі кадрів. Велика вдячність їм за увагу та виважені пропозиції. Найбільш відповідальним та працелюбним з виконавців суспільно корисних робіт пропонуємо офіційне працевлаштування. Радіємо, що вони виправдовують наші сподівання. Разом з «Армією відновлення» наближаємо Перемогу».

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +380507673285.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ