У Дружківці на відновлення пошкодженої обстрілом багатоповерхівки виділили ще 8 млн | ZI.ua
Акция закончилась

У Дружківці на відновлення пошкодженої обстрілом багатоповерхівки виділили ще 8 млн

9 серпня 2024, 16:34 | Офіційно | Дружківка 90
Поділитися:
У Дружківці на відновлення пошкодженої обстрілом багатоповерхівки виділили ще 8 млн

Управління капітального будівництва Дружківки провело тендер на другу чергу ремонту п’ятиповерхового будинку за адресою В.Пилипенка, 106, яка була пошкоджена внаслідок ворожого ракетного обстрілу. 

На відновлення 1,2 та 3 під’їздів багатоповерхівки виділили ще 8,368 млн гривень, повідомляє Дружківка на долонях.

Згідно з тендерною документацією, друга черга ремонту повинна бути завершена до кінця поточного року. Виконавцем робіт буде компанія «Автоінтерстрой» з Краматорська, яка проводила першу чергу ремонту та з якою вже підписано договір. Зазначимо, що початкова вартість робіт становила 8 453 318 гривень, але виконавець зменшив цю суму на 84 тисячі гривень. 

Під час другої черги робіт з відновлення підрядник перейде до обладнання квартир. У помешканнях будуть улаштовані підлоги з лінолеумом, облаштують електропостачання в квартирах, на стелях поклеять шпалери, а у санвузлах з’явиться плітка. Також ремонт проведуть у під’їздах та технічних поверхах. Крім того, буде проведено утеплення фасадів, підвалу та горища.

Ремонтні роботи з відновлення багатоповерхівки розпочалися у березні поточного року. Був проведений капітальний ремонт стінових, цокольних панелей; замінені пошкоджені або змонтовані нові сходові марші та майданчиків; підсилені або відновлені зруйновані плити перекриття; відремонтований дах; замінені вікна та двері з відновленням укосів та інше. На першу чергу робіт було виділено з місцевого бюджету 7,4 млн гривень.

Зазначимо, що п’ятиповерхівка була пошкоджена вночі 5 лютого 2023 року. Ракети окупантів влучили у багатоповерховий будинок. Внаслідок було зруйновано один під’їзд, вибиті вікна, пошкоджено покрівлю будинку. П’ятеро громадян – троє чоловіків та двоє жінок віком від 43 до 66 років - отримали поранення різного ступеню тяжкості.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ