У Дружківці на ринку отруїли собак. Волонтери просять допомоги | ZI.ua
Акция закончилась

У Дружківці чергові випадки отруєння собак — зооволонтери

11 вересня 2024, 18:31 | Надзвичайні події | Дружківка 237
Поділитися:
У Дружківці чергові випадки отруєння собак — зооволонтери
Отравленная в Дружковке собака

Про чергові випадки масового отруєння собак у Дружківці повідомила зооволонтер Юлія Гаврилова, пише Дружківка на долонях.

"На Гаврилівському ринку знову почали травити собак. Безумовно, їх там багато, і вони частково загрожують як працівникам ринку, так і його відвідувачам. Безумовно, це неправильно, і так не повинно бути. Але – травити, це не метод і не вихід, якщо говорити про цивілізоване суспільство, яким ми себе позиціонуємо. Собаки там з'явилися не з Марса, їх там ретельно розмножували багато років, до втручання волонтерів, свідомо відмахуючись від стерилізацій та контролюючи чисельність варварським методом (отруєння)", — відзначила волонтер.

За словами Юлії Гаврилової, всі тварини на ринку стерилізовані та вакциновані завдяки міжнародним та українським фондам, зусиллями багатьох людей та організацій.

"Давайте разом щось вирішувати, гуманними методами, людськими! Просимо допомоги у Дружківська міська військова адміністрація. Нехай це буде притулок, КП із гідними умовами утримання безпритульних тварин! Все, що завгодно, крім ВБИВСТВА беззахисних", — додала волонтер.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ