За добу на Донеччині зруйновано або пошкоджено 13 цивільних об‘єктів | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині зруйновано та пошкоджено 13 цивільних об‘єктів за добу

18 січня 2023, 11:19 | Надзвичайні події 1500
Поділитися:
На Донеччині зруйновано та пошкоджено 13 цивільних об‘єктів за добу

Згідно з повідомленням Донецької ОВА, на Донецькому напрямку 1 людина поранена в Орлівці Очеретинської громади — у селі пошкоджено 6 приватних будинків. Ще 3 будинки пошкоджено у Кураховому. Зафіксовано періодичні обстріли околиць Мар'їнської громади. Всього за добу росіяни поранили 2 жителів Донеччини.

На Горлівському напрямку залишається напруженою ситуація в Соледарській громаді. Під обстрілами Парасковіївка, Роздолівка, Федорівка та околиці Соледара — інформація про постраждалих не надходила.

На Лисичанському напрямку гучно було у Сіверську та на околицях Званівської громади. У Лиманській громаді пошкоджено будинок у Тернах, зафіксовано майже 20 прильотів по Торському і Зарічному. За попередньою інформацією, без жертв.

Тим часом воєнні злочини документує поліція. За її даними, Донеччина зазнала понад 30 ворожих обстрілів. Протягом доби росіяни накрили вогнем  12 населених пунктів, поранили цивільних мешканців.

Ворог обстріляв міста Авдіївка, Курахове, смт Велика Новосілка, села Времівка, Дружба, Карлівка, Кліщіївка, Новий Комар, Іванівське, Орлівка, Сєверне, Тоненьке. Загалом зафіксовано 34 російських удари.

Зруйновано та пошкоджено 13 цивільних об‘єктів – 11 приватних будинків, адміністративна будівля, господарча споруда.

Авіаудар нанесли росіяни по селу Времівка. Армія рф найбільше гатила по Авдіївці, яку бомбили 14 разів. В обох випадках інформації про постраждалих не надходило.

Поранено людину в селі Орлівка – рашисти поцілили у приватний будинок. Також стало відомо про травмування цивільного мешканця у Бахмуті за 16 січня.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі