За добу у Донецькому регіоні є загиблі та поранені через обстріли | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині за добу через обстріли є загиблі та поранені

23 серпня 2023, 11:03 | Кримінал 1872
Поділитися:
На Донеччині за добу через обстріли є загиблі та поранені

Троє людей загинули, четверо поранені. В Донецькій області поліція фіксує наслідки ворожих влучань. Про це повідомила прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, протягом доби російські війська завдали 15 ударів по цивільному населенню регіону. Окупанти застосували авіабомби «ФАБ-250», РСЗВ «Град», артилерію, танки, міномети.

Армія РФ атакувала 11 населених пунктів: міста Авдіївка, Сіверськ, Часів Яр, селище Нью-Йорк, села Богоявленка, Закітне, Кліщіївка, Новоукраїнка, Соловйове, Торське, Шахтарське. Пошкоджено 10 цивільних об’єктів – 7 житлових будинків, підприємство, електромережу.

З артилерії Росія накрила Торське – вбила трьох  мешканців, ще одну людину травмовано. Руйнувань зазнали дві приватних оселі. Внаслідок ворожих обстрілів поранено чоловіка в Закітному, стан тяжкий. Ще одна цивільна особа постраждала в Сіверську. Керовану авіабомбу скинули росіяни на Нью-Йорк, пошкодили резервуар на підприємстві.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 23 серпня доповів Павло Кириленко, керівник Донецької ОВА.

За його словами, на Волноваському напрямку під обстрілами були Вугледар і Новоукраїнка. У Комарській громаді пошкоджено колишню школу і крамницю в Іскрі.

На Донецькому напрямку зранку Авдіївка зазнала двох масованих артобстрілів — є влучання на чотирьох вулицях. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка і Костянтинівка.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді 1 людина поранена у Північному, пошкоджено котельню в Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджено 3 багатоповерхівки і 3 приватні будинки. Протягом доби відбувалися обстріли Васюківки і Роздолівки Соледарської громади.

На Лисичанському напрямку у Торському Лиманської громади загинули 3 людини, поранено 1, ще 1 людина поранена у Закітному. У Сіверську поранено 1 людину, зруйновано 2 будинки. У Званівці 4 будинки зруйновано і 4 пошкоджено.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ