У Донецькій області розкрили "дома розпусти": сутенери завербували сімох жінок | ZI.ua
Акция закончилась

У Донецькій області розкрили "дома розпусти": сутенери завербували сімох жінок

1 вересня 2023, 17:11 | Кримінал | Покровськ 2553
Поділитися:
У Донецькій області розкрили "дома розпусти": сутенери завербували сімох жінок

У Покровському районі викрили трьох сутенерів, які вербували дівчат до заняття проституцією. «Будинки розпусти» працювали з початку 2023 року.

Чоловік і дві жінки підшукали сімох жінок у віці від 25 до 40 років. Клієнти замовляли послуги сексуального характеру за номером мобільного телефону, який власники мережі рекламували в інтернеті і серед друзів. З'єднавшись з менеджером, відвідувачі знайомилися з прайсом і переліком послуг робітниць. В середньому за годину дівчині потрібно було заплатити 2500 грн. Була і послуга виклику «додому», яка коштувала дорожче, адже доводилося залучати «водія компанії». 

Протиправну діяльність групи осіб викрили і припинили у вересні 2023 року. У місцях надання послуг сексуального характеру і в приміщеннях підозрюваних і автомобілях провели обшуки, в результаті яких були виявлені і вилучені чорнові записи, банківські карти, мобільні телефони та грошові кошти. 

Вирішується питання про обрання громадянам запобіжних заходів. Згідно санкції статті групі осіб загрожує ув’язнення терміном від 4 до 7 років.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ