Кращий спортсмен за січень визначено в Донецькій області | ZI.ua
Акция закончилась

У Донецькій області названо кращого спортсмена місяця за січень

13 лютого 2023, 14:41 | Спорт | Бахмут 6168
Поділитися:
У Донецькій області названо кращого спортсмена місяця за січень

По закінченню першого місяця 2023 року за результатами виступів представників Донецької області на всеукраїнських і міжнародних змаганнях визначено кращого атлета з олімпійських видів спорту. Це борець із Бахмута Микита Гончаров. Про це повідомило управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Підсумок голосування експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а також усіх прихильників спорту в соціальній мережі Facebook такий: переможцем номінації став 20-річний майстер спорту України з вільної боротьби Микита Гончаров із міста Бахмут.

У січні спортсмен здобув перемогу у ваговій категорії 65 кг на чемпіонаті України U23, що відбувся в Закарпатській області. Борець Школи вищої спортивної майстерності Донеччини, вихованець Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, Микита переміг суперників із Києва, Івано-Франківської, Львівської та Полтавської областей.

Звання кращого тренера Донецької області в січні 2023 року заслуговують наставники Гончарова – заслужені тренери України Андрій та Максим Єфремови.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі