У Донецькій області можуть підвищити тариф на опалення з 1 жовтня | ZI.ua
Акция закончилась

У Донецькій області можуть підвищити тариф на опалення з 1 жовтня

3 липня 2023, 20:07 | ЖКГ 4605
Поділитися:
У Донецькій області можуть підвищити тариф на опалення з 1 жовтня

Донецьктеплокоммуненерго ініціювало підвищення тарифу на опалення для населення на прийдешній опалювальний сезон. Про це  повідомляється на сайті підприємства. Відповідну заяву і пакет документів подано в ДонОГА на розгляд.

Повідомляється, що ціна на вугілля в порівнянні з минулим періодом зросла на 58,4%, на електрику - на 23,1%. Ціни (тарифи) на природний газ, транспортування і розподіл з попереднього планованого періоду не змінилися.

У документі сказано, що вартість 1 Гігакалорії для населення вже в наступному опалювальному періоді з урахуванням підвищення може скласти 2679,91 грн без урахування витрат на ІТП і 2815,12 з їх урахуванням. ІТП позначений як індивідуальний тепловий пункт ВКО - вузол комерційного обліку.

Тариф, який діє на даний момент і вказано на сайті Донецьктеплокоммуненерго, наступний: 1930,10 грн без урахування витрат на ІТП і 2017,97 з їх урахуванням.

Детальніше про обгрунтування причин встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання можна ознайомитися на офіційному сайті ОКП «ДТКЕ».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ