Більше сотні населених пунктів в Донецькій області залишаються без електропостач | ZI.ua
Акция закончилась

У Донецькій області без електропостачання залишаються 104 населених пункти

26 квітня 2023, 19:52 | ЖКГ 1437
Поділитися:
У Донецькій області без електропостачання залишаються 104 населених пункти

За минулі дві доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати мережі у 8 населених пунктах та повністю чи частково відновити їх електропостачання. Світло знову повернулося в оселі майже 12 тисяч родин. Про це повідомила прес-служба компанії.

Протягом двох діб фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику у 8 населених пунктах, знеструмлених через обстріли. Знову мають доступ до електрики 11 926 родин.

Через постійні обстріли та ушкодження мереж і обладнання без електропостачання поки що залишаються 104 населених пункти, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 427 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook.

Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450-0-473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі