Оперативна ситуація на фронтах України на ранок 15 лютого: У Костянтинівці загинув | ZI.ua
Акция закончилась

У Бахмуті є загиблий – ранкове зведення Генштабу ВСУ на 15 лютого

15 лютого 2023, 08:11 | Офіційно | Костянтинівка, Бахмут 4659
Поділитися:
У Бахмуті є загиблий – ранкове зведення Генштабу ВСУ на 15 лютого

Протягом доби противник завдав 2 ракетні удари по цивільній інфраструктурі в Донецькій області і 3 авіаційних удару. Як повідомила Донецька ОВА, за 14 лютого росіяни вбили 1 жителя Донеччини — в Бахмуті. Ще 1 людина в області отримав поранення. Крім того, зафіксовано 68 ворожих обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об'єктах Херсонської і Миколаївської областей.

Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку і Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Купянському, Ліманском, Бахмутському, Авдіївському і Шахтарському напрямках.

За минулу добу підрозділу Сил оборони відбили атаки загарбників в районах більше 20 населених пунктів. Серед них – Гряниковка Харківської області; Невське, Кремінна, Білогоровка Луганської області; Федорівка, Бахмут, Іванівська, Водяне, Первомайське, Марьінка, Перемога, Новоміхайловка, Вугледар і Пречистовка Донецької області.

На Купянському і Ліманском напрямках противник обстріляв з танків, мінометів і артилерії більше 20 населених пунктів, включаючи Крахмальное, Берестове і Табаевку Харківської області; Новоселовське, Стельмаховка, Невське, Новегоровка, Макіївка, Краснопопівка, Піщане, Діброва, Спірне, Роздолівка, Серебрянське лісництво і Білогоровка Луганської області і Федорівка і Степове – Донецької області.

На Бахмутському напрямку мінометним і артилерійським обстрілам піддалися більше 25 населених пунктів, серед них – Білогоровка, Веселе, Парасковіївка, Васюковка, Железнянское, Бахмут, Іванівське, Годин Яр, Кліщовка, Курдюмівка, Залізне, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському і Шахтарському напрямках під танкові, мінометні та артилерійські обстріли потрапили 30 населених пунктів, зокрема, Кам'янка, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Невельське, Червоногоровка, Марьінка, Георгіївка, Перемога, Золота Нива, Пречистовка Времівка в Донецькій області.

На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони більше 20 населених пунктів. Серед них – Ольговський, Малинівка, Староукраїнка, Червоне, Гуляйпольське, Чарівне, Мала Токмачка, Горіхів, Новоандреевка і Степне Запорізької області.

На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали передмістя і місто Херсон, а також райони більше 30 населених пунктів, включаючи Золоту Балку, Гаврилівку, Беріслав, Веселе, Інгулець, Львів, Тягінку, Антонівку, Взимовник, Білозерку, Дніпровське і Велетенское Херсонської області.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки загарбників. Наші ракетники і артилеристи вразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили противника, 6 складів боєприпасів і 2 станції радіоелектронної боротьби ворога.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі