У Костянтинівці почали дешевшати ранні овочі | ZI.ua
Акция закончилась

Ціни на свіжі огірки в Костянтинівці пішли на зниження

3 березня 2023, 11:03 | Бізнес | Костянтинівка 9699
Поділитися:
Ціни на свіжі огірки в Костянтинівці пішли на зниження
Фото - автора

Щороку в кінці лютого в магазини і на ринки Костянтинівки надходили свіжі огірки з ТОВ « Перспектива ». Смачні і пахне навесні берестовские ( так їх називали в народі ) огірочки користувалися попитом у покупців. Щотижня їх вартість знижувалася і була цілком доступна більшості константиновцев.


Продукція ТОВ "Перспектива"

Починаючи з минулого року через відсутність технічної води вирощування ранніх овочів на підприємстві стало неможливим. Воду отримували по часовоярскому водоводу, відремонтувати який в нинішніх умовах зі зрозумілих причин не реально.

Тому ціна перших, що з'явилися на прилавках магазинів привізних огірків, починалася від 250 грн за кілограм. У деяких торгових точках їх продавали і по 180 грн за кілограм. Сьогодні ці овочі хоч трохи, але подешевшали, хоча і залишаються досить дорогими.

За словами господині популярного на Центральному ринку овочевого магазину, привозять огірки з Умані і Харкова, і в їх вартість входять недешеві транспортні витрати. Однак, судячи з того, що ці овочі не користуються таким попитом, як, наприклад, цибуля, картопля і капуста, після 8 березня вони повинні ще подешевшати.

Читайте також про підвищення цін на цибулю в Костянтинівці.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ