У Лимані загибли та поранені люди через обстріл центру міста | ZI.ua
Акция закончилась

Центр Лимана потрапив під обстріл – є загиблі та поранені

8 липня 2023, 15:39 | Кримінал | Лиман 1695
Поділитися:
Центр Лимана потрапив під обстріл – є загиблі та поранені

Війська РФ обстріляли центр деокупованого Лиману касетними боєприпасами з РСЗВ «Смерч» – розпочато розслідування за фактом загибелі 7 та поранення 13 цивільних осіб. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

За попередніми даними, 8 липня 2023 року близько 09:55 війська РФ обстріляли центр м. Лиман касетними снарядами з РСЗВ «Смерч».

Під прицілом окупантів опинилися місцеві, які перебували на вулиці та поблизу торговельних прилавків. Внаслідок атаки загинули семеро цивільних віком від 52 до 71 року. Також тринадцять людей – сім жінок та шість чоловіків отримали осколкові поранення. Усіх постраждалих доставили до медзакладу, двоє у важкому стані.

Крім того, пошкоджено приватний будинок, 5 легкових машин та магазин. На місці події продовжують працювати парамедики, прокурори й поліцейські. Остаточна кількість жертв російської агресії ще уточняється.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ