Російська армія просунулась на Торецькому та Покровському напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

Третина всіх зіткнень сталася на Покровському напрямку: Зведення з фронту

6 серпня 2024, 08:42 | Офіційно | Покровськ 669
Поділитися:
Третина всіх зіткнень сталася на Покровському напрямку: Зведення з фронту

Минулої доби по всьому фронту зафіксовано 133 бойові зіткнення, третина з яких – на Покровському напрямку. 

Публікуємо офіційне зведення на східній ділянці фронту на ранок 6 серпня від Генштабу.

На Харківському напрямку ворог продовжував активні дії, загалом відбулося п’ять бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Тихе.

На Куп’янському напрямку противник сім разів атакував позиції наших підрозділів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Петропавлівки, Берестового та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили десять атак окупантів неподалік Макіївка, Тернів, Невського та в Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку Силами оборони також відбито 13 штурмових дій, поблизу Івано-Дар’ївки, Верхньокам’янського, Переїзного та Виїмки.

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 13 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру та Іванівського Донецької області.

На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, ворог здійснив 26 атак неподалік населених пунктів Північне, Торецьк та Нью-Йорк.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 41 ворожий штурм. Противник концентрував зусилля в районах Пантелеймонівки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Іванівки, Желанного, Новоселівки Першої та Яснобродівки Донецької області.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Костянтинівка, де ворог сім разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку агресор здійснив чотири штурми наших позицій неподалік Водяного та Роздольного Донецької області.

Зміни на карті DeepState

За останню добу російська армія просунулась ще на кількох ділянках фронту на Торецькому та Покровському напрямках.

"Ворог просунувся біля Желанного, Нью-Йорка, у Залізному та Північному", — повідомляють аналітики пабліка.

Карта з урахуванням оновлень виглядає так:








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ