Російські війська вдарили по "Новій Пошті" в Олексієво-Дружківці | ZI.ua
Акция закончилась

Трагедія в Олексієво-Дружківці: "Нова Пошта" потрапила під обстріл, загинули двоє братів

25 жовтня 2024, 10:19 | Надзвичайні події | Дружківка 1446
Поділитися:
Трагедія в Олексієво-Дружківці: "Нова Пошта" потрапила під обстріл, загинули двоє братів
Российская армия ударила по Новой почте

Вчора російська армія вдарила по селищу Олексієво-Дружківка у Краматорському районі. Загинули двоє людей: одному було 19 років, другому 21 рік. Ще один чоловік отримав поранення. Під удар потрапило відділення "Нової Пошти" та адміністративна будівля.

"24 жовтня 2024 року, близько 16:30, російська армія обстріляла селище Олексієво-Дружківка Краматорського району. Метою для ворога став об'єкт цивільної інфраструктури – одне з місцевих поштових відділень. Внаслідок ворожої атаки 19-річний працівник та громадянин 21 року отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. Ще одного чоловіка 37 років доставлено до медичного закладу з мінно-вибуховою травмою. Йому надається кваліфікована допомога", — повідомили у Донецькій ОВА.

На місці працювали ДСНС, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та парамедики поліції.




Прес-служба "Нової Пошти" прокоментувала трагедію:

Ще один терористичний акт ворога – росія завдала удару по нашому відділенню в селищі Олексієво-Дружківка Донецької області. На жаль, наш колега Андрій Смоляр — загинув. Інші працівники цілі. Також загинула ще одна людина і одна поранена, зараз вона у лікарні. Ми на зв'язку з колегами та зв'язуємося з рідними загиблого, щоб надати необхідну підтримку та допомогу



Із соцмереж стало відомо, що загиблі були братами:



Відео від поліції з місця удару:

Видео Facebook




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ