Знову з електрикою тисяча домогосподарств на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Тисяча домогосподарств на Донеччині знову з електрикою

9 квітня 2024, 18:29 | ЖКГ 792
Поділитися:
Тисяча домогосподарств на Донеччині знову з електрикою

За минулу добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати низку пошкоджень мереж після обстрілів та відновити електропостачання 5 населених пунктів прифронтової Донеччини. Знову зі світлом домівки більше тисячі родин.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 775 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

За 8 квітня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі попри постійні обстріли регіону з дозволу військових повністю чи частково повернули електрику у 5 населених пунктів. До електропостачання знову підключені оселі 1 027 родин.

На Донеччині зберігається важка ситуація через активні бойові дії. Постійні ворожі обстріли продовжують руйнувати енергосистему. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обіцяють, що обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ