У Костянтинівці вбили жінку, тіло лежало 9 днів | ZI.ua
Акция закончилась

Тіло пролежало понад тиждень: У Костянтинівці розкрили вбивство

15 липня 2024, 11:01 | Кримінал | Костянтинівка 6807
Поділитися:
Тіло пролежало понад тиждень: У Костянтинівці розкрили вбивство
Иллюстративное изображение

Поліція Костянтинівки розкрила вбивство жінки, тіло якої понад тиждень пролежало у нежилому будинку. В області та по всій Україні зараз аномальна спека. Трупний запах було чутно вже на вулиці, перехожі викликали поліцію.

Про це повідомили у прес-службі поліції Костянтинівки у фейсбук.

Повідомляється, що оперативники відтворили останні години життя загиблої та знайшли зловмисника, який раніше вже був засуджений. Ним виявився 48-річний чоловік, його помістили під варту, де він чекатиме на суд. 

"До поліції Костянтинівки надійшло повідомлення від перехожих про те, що біля одного з приватних будинків чути трупний запах. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та виявила тіло жінки - пізніше виявилось, що знаходилось воно тут вже дев'ять днів. Вбитою виявилась мешканка міста 1966 року народження. Співробітники карного розшуку встановили, що останнім жінку міг бачити її приятель - неодноразово судимий місцевий житель", — йдеться у повідомленні поліцейських.

Згодом 48-річний чоловік вже давав свідчення про причетність до злочину. Наразі встановлено, що свою знайому він позбавив життя після сумісного вживання спиртовмісного лікарського засобу. Тіло сховав під ліжко та пішов.

"Фігуранту було повідомлено про підозру в злочині, передбаченому ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Обраний запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб",  — додали в поліції.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ