На вокзалах і поїздах почали працювати таємні маршали залізничної безпеки | ZI.ua
Акция закончилась

Таємні маршали залізничної безпеки почали роботу на вокзалах і в поїздах

11 жовтня 2023, 12:11 | Офіційно 1911
Поділитися:
Таємні маршали залізничної безпеки почали роботу на вокзалах і в поїздах

На вокзальних комплексах і поїздах Укрзалізниці почали роботу перші маршали залізничної безпеки. 

Це працівники відомчої воєнізованої охорони, головне завдання яких — контролювати ситуацію в пасажирських перевезеннях і своєчасно реагувати в разі конфліктів. Вони діють таємно і не виділяються серед інших пасажирів. 

«Це поширена модель роботи підрозділів безпеки на авіаційних маршрутах. Перед нашими маршалами, які знаходяться в поїздах і на вокзалах, стоїть завдання оцінити ризики і оперативно відреагувати на загрозу, яка може виникати під час подорожі пасажирів. Також це все спеціально підготовлені фахівці», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко. 

Перші маршали Укрзалізниці почали свою роботу у вересні, зокрема, вони працюють на одному з популярних західних напрямків, яке вимагає більшої уваги для забезпечення безпеки пасажирів. 

Нагадаємо, що Укрзалізниця через повномасштабне вторгнення посилила контроль безпеки на вокзалах з метою недопущення перевезення громадянами вибухонебезпечних та інших не дозволених для перевезення речовин і зброї без належного дозволу. Крім того, в рамках реалізації проекту "Залізна безпека" компанія ввела супровід воєнізованої охорони в 9 пасажирських поїздах.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ