Незвичайним способом українці вибрали кандидата на Євробачення | ZI.ua
Акция закончилась

Свого кандидата на Євробачення українці обрали за допомогою « ДІЇ »

18 грудня 2022, 13:00 | Світ та людина, Дозвілля 2961
Поділитися:
Свого кандидата на Євробачення українці обрали за допомогою « ДІЇ »

17 грудня відбувся фінал Нацвідбору на Євробачення-2023. Під годину прямого ефіру на Суспільній українці змогли проголосуваті за кандидата-фавориту в ДІї. За результатами глядацького голосування и Вібору жур переможцем стали TVORCHI, які представляти Україну на конкурсі в Ліверпулі.

Ціогоріч за ініціатіві Суспільного Мовлення українці вперше голосували за кандидата від України на Євробачення-2023 через Дію. Протягом години, які були відведені для візначеня переможців, понад 166 тісяч українців проголосували за улюбленого віконавця в застосунку.

— Команда Мінціфрі продовжує будуваті цифрову державу. Ці року транслявалі Євробаченя через ДІЯ.TV, українці вперше оббирали член жур через опітування в ДІІ, а також проголосували за улюбленого віконавця. ДІЄЮ вже користуються понад 18,5 Мільйонів українців. Шкір з них Міг долучітіся до голосування и підтріматі свого фаворита в кілька Кліків, – зазначивши Віце-прем'єр-міністр — Міністер цифрова трансформації Михайло Федоров.

Раніше українці малі відправляті смс чи телефонуваті, Нетрів Віддати голос за кандидата. Та цьогоріч процедура спростилася до Кількох кліків у застосунку.

Віддати свій голос за учасника Нацвідбору могли корістувачі ДІІ як в Україні, так и за кордоном. За результатами голосування формуються рейтингова таблицья, де шкірний учаснік отримує від 1 до 10 балів, заліжно від Кількості пилків. Потім результаті голосування глядачів додаються до результатів голосування жур, яка виставляє балі, що не маючі доступу до глядацьких оцинок. Після цього встановлюеться загальний результат, за підсумками якого и візначается переможець Нацвідбору.

Так, за результатами голосування глядачів в ДІІ фаворитами стали TVORCHI, Jerry Heil та KRUTЬ. А за оцинками жур в трийку найкращих потрапили KRUTЬ, TVORCHI та Jerry Heil.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі