У Дружківці винесли вирок порномоделі | ZI.ua
Акция закончилась

Суд виніс вирок мешканці Дружківки за заняття порнографією

13 листопада 2023, 19:09 | Кримінал | Дружківка 1575
Поділитися:
Суд виніс вирок мешканці Дружківки за заняття порнографією

Дружківський міський суд виніс вирок жінці з Дружківки, яка продавала в інтернеті порнографічну продукцію. Згідно з даними вироку, порномодель виготовила дев'ять відео і фото. Після цього вона продала відео через месенджер Telegram за ціною 500 гривень, повідомляє ДНЛ+.

За цими фактами було порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 301, ч. 3 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). В судовому засіданні обвинувачена свою провину визнала повністю, щиро розкаялася і повністю підтвердила фактичні обставини, викладені в обвинувальному акті.

Жінка пояснила, що навесні 2023 років через мобільний додаток Telegram на її телефонний номер надійшло повідомлення від незнайомого чоловіка, який запропонував їй за гроші надсилати іншим чоловікам відео порнографічного характеру, яке вона повинна була зняти.

Спочатку обвинувачена відмовилася, але через відсутність можливості заробити і брак коштів вона все ж погодилася і надалі, знявши кілька фото і відео зі своєю участю з елементами порнографії, скидала незнайомим чоловікам за 500 грн кожному. Кількість чоловіків і фото і відео вона точно не згадує.

У скоєному щиро розкаялася, просила строго не карати. Дослідивши деталі справи, суд визнав жінку винною і присудив їй покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов'язаною з поширенням кіно-, відеопродукції та комп'ютерних програм терміном на 1 рік. На підставі ст. 75 КК України засуджена була звільнена від відбування основного покарання з випробувальним терміном тривалістю 1 рік. Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ