Страшна історія зґвалтування: Жителя Торецька посадили на шість років | ZI.ua
Акция закончилась

Страшна історія зґвалтування: Жителя Торецька посадили на шість років

26 жовтня 2023, 16:58 | Кримінал | Торецьк 2727
Поділитися:
Страшна історія зґвалтування: Жителя Торецька посадили на шість років

Утримував жінку в квартирі і ґвалтував цілий день – насильника з Торецька засудили до 5 років і 9 місяців ув'язнення.

Прокурори в суді довели, що в серпні 2021 року житель Торецька, відбувши покарання за крадіжку, зустрів свого знайомого, який гуляв разом з подругою. В ході розмови чоловік запросив їх до себе випити за зустріч. Через півгодини посиденьок алкоголь закінчився і ініціатор відпочинку запропонував знайомому сходити за новою «порцією». Жінка також зібралася йти в магазин, але в останній момент засуджений схопив її і затягнув назад в помешкання, закрившись на замок. 

Ігноруючи стукіт у двері і шум, який підняв товариш, 33-річний чоловік штовхнув на диван 56-річну знайому, почав роздягати її, душити і гвалтувати. Жінка упиралася й намагалася кричати, однак нападник за непокору погрожував побиттям і вбивством.

"Потерпіла відчувала фізичні і психологічні знущання не менше шести з половиною годин. Коли насильник втомився, жінка переконала його, що їй терміново потрібно в туалет, а коли він відволікся – відкрила двері і втекла", - повідомляє прокуратура.

Жінка звернулася до правоохоронців, коли трохи оговталась. Чоловіка до суду тримали під вартою. Повідомляється, що під час винесення вироку засуджений свою провину так і не визнав.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ