Вихованка Костянтинівської КДЮСШ завоювала перше місце в метанні диска | ZI.ua
Акция закончилась

Спортсменка з Костянтинівки встановила особистий рекорд на Фіналі Кубка України

16 жовтня 2023, 10:44 | Спорт | Костянтинівка 2934
Поділитися:
Спортсменка з Костянтинівки встановила особистий рекорд на Фіналі Кубка України

14-15 жовтня в Києві пройшов Фінал Кубка України з легкоатлетичних метань 2023 року. Всеукраїнські змагання з метань провели в пам'ять Заслуженого тренера України Є. Сюча. 

Вихованка Костянтинівської КДЮСШ Марія Стрєлець завоювала перше місце в метанні диска, з особистим рекордом і рекордом КДЮСШ – 43.84 см. 

"Цю перемогу Марія присвятила пам'яті своєму дідусю, тренеру з легкої атлетики Стрєлець Сергію Івановичу, звістка про смерть якого застала Машу в дорозі на змагання. Перемагаючи душевну біль, адже з дідусем у Марії був дуже теплий та тісний зв'язок, здійснила неможливе - стала чемпіонкою!", - повідомляється на сторінці Федерації легкої атлетики.

Також на сторінці повідомляється про смерть Сергія Івановича.

"Костянтинівська спортивна школа зазнала велику втрату. Пішов з життя тренер-викладач з легкої атлетики Стрєлець Сергій Іванович. Йому було 72 роки. 

Сергій Іванович – це тренер з великої літери з професійним підходом до своєї роботи, завжди в гарному настрої і з почуттям гумору проводив тренування. Виховав велику кількість спортсменів, прищепив їм любов до здорового способу життя. Був чуйною, щирою ,яркою, відповідальною людиною", - пише колектив спортивної школи.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ