Спортсмени Костянтинівки підкорюють вершини в Україні та за її межами | ZI.ua
Акция закончилась

Спортсмени Костянтинівки підкорюють вершини в Україні та за її межами

26 лютого 2023, 16:04 | Спорт | Костянтинівка 4230
Поділитися:
Спортсмени Костянтинівки підкорюють вершини в Україні та за її межами
Воспитанник Константиновской КДЮСШ Титов Иван

24-26 лютого 2023 року в Києві проходить Чемпіонат України серед ДЮСШ і СДЮШОР з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н. Вихованець Костянтинівської КДЮСШ Титов Іван став срібним призером Чемпіонату України в стрибках у висоту з результатом 1 м 70 см. 

"Після тривалої перерви в тренуваннях через сьогоднішні події Іван знову відстоює честь нашого міста і нашої області. Вітаємо тренерів і батьків Івана (перший тренер - Луценко Олександр Іванович )", - повідомила тренер спортивної школи Людмила Голубова.


Також в Німеччині виступив борець з Костянтинівки. 25.02.2023 року в місті Гайдельберг Баден-Вюртембергской землі в Німеччині проходили змагання з боротьби (як у нас обласні). У вазі до 32 кг Іван Нестерік 2011 р.н. в запеклій боротьбі переміг трьох суперників на туше і здобув перемогу і золото змагань. 

Крім того, КП «Комплексна ДЮСШ» Костянтинівського міської ради повідомляє про перемогу спортсменки з Костянтинівки Марії Стрілець. З 24 по 26 лютого в м. Кам'янець-Подільському проходив зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків. 

"Марія зайняла почесне перше місце в метанні диска з результатом 41 м 88 см серед дівчат U18, 2006-2007 р.н.", - йдеться в повідомленні.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі