Костянтинівці заборгували за вивезення сміття понад 20 млн грн | ZI.ua
Акция закончилась

Співробітники ДКП « Комунтранс » почали прибирання кладовищ і вивозять сміття за графіком

9 лютого 2023, 12:23 | ЖКГ | Костянтинівка 2727
Поділитися:
Співробітники ДКП « Комунтранс » почали прибирання кладовищ і вивозять сміття за графіком
Фото - автора
Незважаючи на те, що населення має за вивезення сміття понад 20 млн грн, машини ДКП « Комунтрнс » вивозять переповнені контейнери кожні два-три дні.



Один раз в тиждень фахівці підприємства намагаються забирати відходи на вулицях приватного сектора. Якщо графік не дотримується, то константинівці можуть повідомити про це в службу 15-05 по телефону: 050-36-16-19. Але такі скарги від городян надходять не часто.

А заплатити за вивезення сміття без комісії можна за адресою: вул. Трудова, 392, з понеділка по четвер, з 8:30 до 14:00.

У лютому комунальники вже почали прибирання кладовищ, сьогодні вирізають поросль на новоселовському, потім - візьмуться за інші.



« За останній рік в два рази підвищилися ціни на паливно-мастильні матеріали, - розповів журналісту ZI директор ДКП « Комунтранс » Віктор Ділін. - Підвищується вартість електроенергії для підприємства, а ми не підвищуємо ціни на свої послуги »

І переконливо рекомендував константинівців по можливості погасити заборгованість, щоб підприємство і далі продовжувало працювати в заданому режимі.

Читайте також про сьогоднішніх обстрілі Костянтинівської громади.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ