Сьогодні 100-річний ювілей відзначає мешканка Слов'янська | ZI.ua
Акция закончилась

Сьогодні мешканці Слов'янська виповнилося 100 років

20 вересня 2024, 14:43 | Світ та людина, Історія | Слов'янськ 1095
Поділитися:
Сьогодні мешканці Слов'янська виповнилося 100 років

Сьогодні 100-річний ювілей відзначає мешканка Слов'янська Ганна Саприка. Фото з іменинницею опублікував на своїй сторінці начальник Слов'янської МВА Вадим Лях.

Ганна Дмитрівна народилась 20 вересня 1924 року в селі Богородичне. Там же закінчила середню школу. Але планам, які вона будувала на майбутнє, не судилося відбутися - на ранок після шкільного випускного почалася війна.

Замість навчання, дівчина пішла працювати у Святогірський госпіталь. Потім переїхала у Владивосток. Там зустріла свого майбутнього чоловіка, Михайла Івановича. Разом з ним повернулися до Словʼянська.

Вже тут закінчила Краматорський торговий технікум. Працювала завідувачкою магазинів, потім було переведена до міськторгу. Її трудовий стаж складає 51 рік. Ганна Дмитрівна має звання «ветеран праці» і «учасник війни».

Із чоловіком вони прожили разом 30 років, виховали доньку і сина. Зараз у Ганни Дмитрівни 5 онуків, 7 правнуків. У січні цього року народився перший праправнук.

"Заїхав привітати іменинницю з ювілеєм. Передав квіти і подарунок. Зараз вона живе разом із донькою, Оленою Михайлівною. На жаль, вік дається взнаки - після перенесеної хвороби Ганна Дмитрівна практично не ходить, погано чує і бачить. Але, як і раніше, про неї не забувають рідні, друзі і сусіди", — додав Вадим Лях.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ