Ситуація в Костянтинівці 14 лютого: Видача гуманітарки | ZI.ua
Акция закончилась

Ситуація в Костянтинівці 14 лютого: Видача гуманітарки

14 лютого 2023, 11:12 | Офіційно | Костянтинівка 4005
Поділитися:
Ситуація в Костянтинівці 14 лютого: Видача гуманітарки
Фото: Константиновская городская военная администрация

У Костянтинівці тривають аварійно-відновлювальні роботи на пошкодженій внаслідок ракетного обстрілу ділянці теплотраси. Обстрілів за останню добу не було. Про обстановку в місті повідомляє Костянтинівська ГВА.

Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Працює снігоочисна і посипкова техніка. Відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії. Працює 20 котелень. 

Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені. Минулого тижня народилося 7 немовлят: 5 хлопчиків і 2 дівчинки. 

Приватні об'єкти торгівлі працюють частково, товари першої необхідності в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями. 

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку, працюють відділення Укрпошти і 13 Пунктів незламності. За добу по всій громаді їх відвідали 81 осіб. 

Видача продуктових наборів пенсіонерам 

Для проживаючих на лівобережній частині м. Костянтинівки працює приміщення Центральної міської бібліотеки; для проживаючих на правобережній частині міста Костянтинівки - приміщення Костянтинівського міського краєзнавчого музею.

  • 14.02.2023 – видають пенсіонерам, прізвища яких починаються з букви К; 
  • 15.02.2023 – видаватимуть пенсіонерам, прізвища яких починається з букви М, Ш. 

Жителям пропонується евакуюватися в більш безпечні місця. З питань евакуації звертатися за телефонами: 050 5678887, 0950361619, 0934201883.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі