На ранок 10 січня ситуація у Костянтинівській громаді неспокіна | ZI.ua
Акция закончилась

Ситуація в Костянтинівській громаді на 10 січня

10 січня 2023, 10:46 | Офіційно | Костянтинівка 5952
Поділитися:
Ситуація в Костянтинівській громаді на 10 січня
фото из архива zi.ua

Минулої доби в громаде пройшли неспокійно. Про це повідомляє Костянтинівська міська військова адміністрація. Обстрілам з боку агресора піддалося одне з підприємств міста. Ступінь пошкоджень встановлюється. Докладні обставини події з'ясовуються. На місці працює служба ГСЧС, поліція.

Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії. Працює 20 котелень.

Заклади охорони здоров’я працюють. Медикаментами, перев’язувальним матеріалом забезпечені. Минулого тижня в пологовому відділенні комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради» народилося 6 немовлят: 4 хлопчика та 2 дівчинки.

Приватні об’єкти торгівлі в громаді працюють частково, товари першої необхідності в наявності та в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями.

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку. Кошти можна отримати у відділеннях ПриватБанку, Ощадбанку. Працюють відділення УкрПошти. В громаді працюють 12 Пунктів Незламності.

Мешканцям пропонується евакуюватися до більш безпечних місць. З питань евакуації звертатися за телефонами: 050-567-88-87, 095-036-16-19, 093-420-18-83.

У громаді діє комендантська година (обмеження на пересування) та спеціальний режим світломаскування з 21:00 до 05:00.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі