Обстановка в Костянтинівській громаді 30 грудня | ZI.ua
Акция закончилась

Ситуація в Костянтинівській громаді 30 грудня

30 грудня 2022, 11:19 | Офіційно | Костянтинівка 4362
Поділитися:
Ситуація в Костянтинівській громаді 30 грудня

Минула доба в громаді пройшла неспокійно, повідомляє Костянтинівська міська військова адміністрація.

"Чотири ракетні удари по Костянтинівці завдали 29.12.2022 росіяни. Дві ракети влучили в інтернат, де зараз розташований центр розміщення переселенців — саме там є 1 поранений. На момент удару там перебували 42 людини. Дві інші ракети влучили поблизу колишнього кінотеатру та у двір гуртожитку — в будівлях пошкоджені вікна, але ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, є один поранений. Детальні обставини події та ступінь пошкоджень з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання частково, вивозиться сміття. Триває робота по підключенню абонентів до газу ( загальна кількість абонентів – 30951 ). 

Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені. У місті працює 23 аптеки.

Приватні об'єкти торгівлі працюють частково, товари першої необхідності в наявності і в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями. 

На території Костянтинівської громади заборонено використання феєрверків, салютів, піротехнічних виробів.

Комендантська година під час проведення новорічних і різдвяних свят не змінюється ( з 21.00 до 5.00 ). 

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку. Засоби можна отримати у відділеннях ПриватБанку, Ощадбанку. Працюють відділення УкрПошти. У громаді працюють 13 "Пунктів незламності". 

Жителям пропонується евакуюватися в більш безпечні місця. З питань евакуації звертатися за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі