Російська армія окупувала Вугледар — DeepState | ZI.ua
Акция закончилась

Ситуація на фронті залишається складною: зведення за добу

2 жовтня 2024, 08:54 | Офіційно 162
Поділитися:
Ситуація на фронті залишається складною: зведення за добу

Ситуація на фронті залишається складною. Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, постійно атакує наші позиції, повідомляє Генштаб у ранковому зведенні. Українські захисники стійко стримують тиск окупантів, завдаючи ворогові максимальних втрат. Усього минулої доби зафіксовано 155 бойових зіткнень, з них 123 — у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східній ділянці фронту.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії відбулося 6 бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Стариця та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 25 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Новоосинового, Курелівки, Новоселівки, Вишневого, Колісниківки, Глушківки та Кругляківки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 17 разів. Намагався просунутися неподалік Часового Яру, Григорівки та в напрямку Ступочків.

На Краматорському напрямку окупанти атакували 8 разів поблизу Андріївки, Кліщіївки, Майського та Маркового. Ситуація під контролем підрозділів Сил оборони.

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 16 атак неподалік Торецька та Щербинівки.

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 25 штурмових і наступальних дій агресора поблизу населених пунктів Воздвиженка, Миролюбівка, Красний Яр, Лисівка, Новогродівка та Селідове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Миролюбівки, Єлізаветівки та Лисівки, противник активно застосовував авіацію.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 25 атак в районах населених пунктів Цукурине, Гірник, Георгіївка, Костянтинівка та Катеринівка.

На Времівському напрямку противник здійснив безуспішну атаку наших позицій в напрямку Богоявленки.

Зміни на карті DeepState

Російська армія окупувала Вугледар на Донеччині. Про це повідомили аналітики паблика.

Карта на цьому напрямку виглядає так:




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ