Костянтинівська та Іллінівська громада зазнали обстрілів | ZI.ua
Акция закончилась

Сім попадань лише по Костянтинівці: Донецька область під безперервними обстрілами

22 серпня 2024, 10:52 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 1062
Поділитися:
Сім попадань лише по Костянтинівці: Донецька область під безперервними обстрілами
Последствия обстрела Константиновки 21.08

За 21 серпня внаслідок обстрілів загинули 4 мешканці Донеччини: у Сіверську, Українську, Костянтинівці та Петрівці. Ще 3 особи в області за добу отримали поранення, повідомляє ДонОВА. Також обласна адміністрація оприлюднює оперетивну ситуацію щодо області станом на ранок 22 серпня. 

Покровський район

У Кураховому, Гірнику та Веселому Гаї у зоні поразки приватний сектор; в Успенівці зруйновано 2 будинки. У Селидовому 1 особу поранено, пошкоджено 10 торгових павільйонів; в Українську 1 особа загинула, пошкоджено 2 п'ятиповерхівки. У Мирнограді зруйновано 2 приватні будинки. 

Краматорський район

У Плещіївці Іллінівської громади пошкоджено 8 будинків та 2 лінії електропередач; у Зорі пошкоджено 3 об'єкти. У Костянтинівці 1 особа загинула, пошкоджено 3 приватні будинки, 3 багатоповерхівки, 3 адмінбудівлі, 2 виробничі приміщення, 3 лінії електропередач, газопровід та 3 автомобілі. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілів громади за останню добу.

"21.08.2024 о 17:10 відбувся обстріл зі сторони російських окупантів по місту Костянтинівці, внаслідок чого пошкоджена будівля вагонного депо. Постраждалі відсутні.

21.08.2024 у період часу з 18:03 до 18:25 ворог в черговий раз здійснив обстріл міста Костянтинівка, 6 влучань в різних мікрорайонах міста. Внаслідок чого пошкоджено будівлю закладу дошкільної освіти, будівля закладу позашкільної освіти, адміністративна будівля, два виробничі приміщення, 3 багатоповерхівки, 1 приватний житловий будинок, 3 лінії електромережі ДТЕК, газогін, 3 автівки. Зруйновано два приватних житлових будинки. Внаслідок обстрілу загинула одна цивільна особа.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували сел. Неліпівка, Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультине, Іванопілля, Предтечине, Миколаївка, Віролюбівка, Маркове, Майське (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомили у ГВА.

Бахмутський район

У Петрівці Торецької громади загинула людина, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено 7 приватних будинків, багатоповерхівку, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. 



Усього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3174 особи, у тому числі 246 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ