Цивільні мешканці Донеччини за добу пережили сім атак | ZI.ua
Акция закончилась

Сім атак за добу пережили цивільні мешканці Донеччини

25 листопада 2023, 10:43 | Надзвичайні події 1647
Поділитися:
Сім атак за добу пережили цивільні мешканці Донеччини

Протягом минулої доби армія РФ здійснила сім атак на цивільне населення. Ворог застосовував РСЗВ «Ураган», «Град», дрони, артилерію. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Обстрілів зазнали 5 населених пунктів: міста Авдіївка й Торецьк, селище Щербинівка,  села Званівка, Новобахмутівка. Пошкоджено 8 цивільних об’єктів – 7 житлових будинків і котельню.

Внаслідок ворожого удару в Званівці поранено цивільну особу. З «Ураганів» окупанти гатили по Щербинівці, пошкодили 6 приватних будинків. В Торецьку внаслідок артилерійського обстрілу зруйновано приватну оселю та котельню.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 25 листопада доповіли у Донецькій ОВА.

Так, згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку Авдіївка зазнала двох ракетних ударів — пошкоджено 2 будинки. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Георгіївка і Максимільянівка. У Новодонецькій громаді пошкоджено 5 будинків, знищено 2 автівки.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді пошкоджено 6 будинків у Щербинівці, у Торецьку пошкоджено будинок та об'єкт інфраструктури. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 приватні будинки і багатоповерхівка.

На Лисичанському напрямку 1 людина поранена у Званівці, обстріляно Сіверськ.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ