Місто-побратим допоможе школам Дружківки | ZI.ua
Акция закончилась

Школам Дружківки допоможе місто-побратим

10 липня 2023, 15:09 | Світ та людина | Дружківка 1482
Поділитися:
Школам Дружківки допоможе місто-побратим

Школи Ріджфілда (штат Коннектикут, США), міста-побратима Дружківки, передадуть гуманітарну допомогу навчальним закладам нашої громади. За даними сайту NewsTimes, мова йде про шкільні меблі та ноутбуки, повідомив ресурс ДНЛ +.

Керівник організації Ridgefield Responds Аннета Х’юко зазначила, що мешканці Ріджфілда зібрали декілька десятків ноутбуків та близько 100 комплектів парт та стільців. Chromebook будуть передані у Дружківку, а шкільні меблі можуть надіслати у інші міста України, постраждалі від війни, якщо дружківські школи не вийдуть на очне навчання найближчим часом. Очікується, що товари надійдуть в Україну до початку навчального року.

Аннета Х'юко сказала, що зусилля міста Ріджфілд щодо надання допомоги Україні виявилися дуже зворушливими.

«Я пишаюся нашою спільнотою та тим, що можу допомогти мешканцям Дружківки та іншим людям на сході України. Вони найбільше цього потребують, — додала вона. - Я зворушена співчуттям і щедрістю нашої спільноти».

Дружківка та Ріджфілд підписали угоду про побратимство у травні поточного року. За цей час мешканці американського міста зібрали генератори, автомобільні шини, медичне обладнання, одяг, буржуйки, намети, робітничий інвентар та інше.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ