Шість слов'янських випускників та їхні викладачі отримають премії | ZI.ua
Акция закончилась

Шестеро випускників Слов'янська набрали найвищий бал НМТ та отримають по 10 тисяч грн

9 липня 2024, 14:05 | Офіційно | Слов'янськ 513
Поділитися:
Шестеро випускників Слов'янська набрали найвищий бал НМТ та отримають по 10 тисяч грн
Выпускники Славянска, получившие по 200 баллов НМТ

Шестеро слов'янських випускників набрали найвищу кількість балів Національного мультипредметного тесту. Більшість учнів здобули максимальні 200 балів з англійської мови.

Про це повідомив начальник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях на своїй сторінці у фейсбук.

Він повідомив, що найкращий результат показала випускниця 15-ї школи Тетяна Алеко, яка набрала 200 балів одразу з двох предметів – української та англійської мов. Підготували дівчину до Національного мультипредметного тесту вчительки Ксенія Дружина та Алла Єгорова.

Також 200 балів з англійської мови у двох випускників Слов'янської опорної школи — Гліба В'юниченка та Святослава Волинського. Їх підготувала вчителька Ольга Дзядік. І у двох випускниць шкіл № 1 та № 9: Олени Ішутіної (вчителька Наталія Блінкова) та Поліни Каширської (вчителька Олена Горкуша).

Ще однією відмінницею НМТ стала випускниця 15-ї школи Єлизавета Бескорсая, яка набрала 200 балів із біології. Її підготувала вчителька Марина Хохлова, яка одночасно очолює відділ освіти Слов'янської міської військової адміністрації.

"До речі, її учні вже не перший рік відрізняються високими результатами – загалом на рахунку педагога вже три відмінники НМТ! Стільки ж – у вчительки англійської школи №15 Алли Єгорової", — повідомив Лях.

За високі досягнення у навчальному процесі випускники, які набрали 200 балів, та їхні викладачі будуть нагороджені преміями та стипендіями – кожен із них отримає по 10 тисяч гривень із місцевого бюджету.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ