На Донеччині шестеро поранених за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Шестеро поранених: Зведення по області на ранок 15 червня

15 червня 2024, 11:05 | Офіційно 1251
Поділитися:
Шестеро поранених: Зведення по області на ранок 15 червня

За 14 червня росіяни поранили 6 жителів Донеччини: 4 у Гірнику, 1 у Зарічному та Птичому. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 15 червня публікує Донецька ОВА.

У Волноваському районі у Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 2 будинки та підприємство. 

У Покровському районі у Гірнику Курахівської громади поранено 4 особи, пошкоджено 14 багатоповерхівок, 35 приватних будинків, 3 адмінбудівлі та інфраструктурний об'єкт. Також у громаді обстріляно Курахове та Веселий Гай. 

У Краматорському районі у Лимані 1 будівлю зруйновано та 11 пошкоджено; у Зарічному поранено людину, пошкоджено 6 будинків. 

Протягом доби під ворожим обстрілом також знаходилася Костянтинівська громада: сел. Біла Гора, Ступочки (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Нелипівка, Предтечине, Майське, Миколаївка, Маркове, Ол.Шультине. 

У поліції повідомили, що під обстріл потрапила Дружківка. Внаслідок удару пошкоджено 28 приватних будинків.

У Бахмутському районі у Торецькій громаді пошкоджено 10 будинків у Північному та 9 у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки. У Сіверську 1 будівлю знищено та 2 пошкоджено. 

У ДонОВА додали, що за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 185 осіб, у тому числі 43 дитини.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ