У Дніпрі лікують пораненого у Костянтинівці 63-річного Євгена | ZI.ua
Акция закончилась

Що відомо про стан тяжко пораненого мешканця Костянтинівки, який лікується у Дніпрі

12 серпня 2024, 15:21 | Офіційно | Костянтинівка 1491
Поділитися:
Що відомо про стан тяжко пораненого мешканця Костянтинівки, який лікується у Дніпрі

Одного з поранених 9 серпня у Костянтинівці після ракетного удару по ЕкоМаркету направили до Дніпра з тяжкою травмою ока. 

Про його стан написав сьогодні у фейсбук головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова у Дніпрі Сергій Риженко.

Він повідомив, що Євген йде на поправку.

"У душі страшно, коли все наповнюється кров'ю… Костянтинівка, 9 серпня. Євген, 63 роки, зайшов в супермаркет, щоб купити приманку для рибної ловлі. Підійшов до банкомату зняти гроші, коли встромляв картку в банкомат, стався потужний вибух. Все навкруги здригнулося, сумка, яка була на лівому боці, зайнялась. Хлопчина із закривавленим обличчям схватив за руку, сказав: Батя, відповзай - та допоміг вибратися з-під завалів металевого облаштування.

Коли вибирався, побачив десятки понівечених людей та ріки крові, що заливала підлогу. Потім, як в тумані: швидка, травмпункт та доставка до Дніпра. Все тіло посічене склом та відламками, важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, дуже пошкоджене ліве око та зламана стінка лівої орбіти.

Євген активно йде на поправку. Плануємо перевести у відділення. Є мрія - з внуком піти на рибалку, на Дніпро та не бачити більше крові…", — написав головний лікар.

Нагадаємо, процес ідентифікації жертв ракетного удару у Костянтинівці завершено. 9 серпня об 11:04 РФ завдала авіаудару ракетою Х-38 по супермаркету на лівобережжі Костянтинівки. Внаслідок ворожої атаки загинули 14 людей, серед яких троє дівчаток 9, 11 та 16 років. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 44 особи. Пошкоджено приватні будинки, магазини, торгові павільйони, автомийка, будівлю торговельного центру, приміщення відділення "Нової пошти", 12 цивільних автомобілів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ