Рятувальники за добу гасили сім пожеж на території Донецької області | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники за добу гасили сім пожеж на території Донецької області

16 вересня 2023, 11:04 | Надзвичайні події | Слов'янськ 1482
Поділитися:
Рятувальники за добу гасили сім пожеж на території Донецької області

За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували 7 пожеж на території області, 2 з яких виникли в результаті ворожих обстрілів. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

Вчора в результаті попадання одного зі снарядів виникла пожежа на відкритій території в с. Богоявленка Волновахского району. На місце події виїхали рятувальники 81 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановили, що відбувається горіння сухої трави. Рятувальники пожежу ліквідували на загальній площі в 1 га. Від Головного управління залучалося 6 осіб особового складу і 1 одиниця техніки. 


О 17.17 в Службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в м. Слов'янськ Краматорського району. До місця події виїхали рятувальники 37-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановили, що відбувається горіння одноповерхового житлового будинку. Під час проведення розвідки місця події у будинку виявили тіло чоловіка без ознак життя. Загоряння ліквідували о 18:50 на площі 63 кв. м. Причина та обставини пожежі встановлюються відповідними фахівцями.

Від Головного управління залучалося 9 осіб особового складу і 2 одиниці техніки.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ