Рятувальники розповіли про пожежу на АЗС в Костянтинівці. фото | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники розповіли про пожежу на АЗС в Костянтинівці. Фото

23 липня 2023, 11:04 | Надзвичайні події | Костянтинівка 4377
Поділитися:
Рятувальники розповіли про пожежу на АЗС в Костянтинівці. Фото
Фото: ГСЧС

За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували 7 пожеж на території області, 3 з яких виникли в результаті ворожого обстрілу. 

Вчора вдень внаслідок обстрілу смт Нью-Йорк Бахмутського району виникла пожежа на території приватного домоволодіння. До місця події виїхали рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини, які встановили, що відбувається горіння житлового будинку. Пожежу ліквідували на площі 10 кв. м.


Ввечері окупант обстріляв с. Софіївку Краматорського району. Ворожий снаряд влучив у вантажний автомобіль, внаслідок чого виникла пожежа. На місці події працювали рятувальники 45 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння.

Вчора о 16:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення по пожежу на АЗС «Паралель» у Костянтинівці. Негайно на місце події виїхали рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону. Вогнеборці злагоджено та оперативно локалізували пожежу о 17:27 та ліквідували 18:10 на площі 105 кв. м.

Для гасіння пожежі залучалось 22 чоловіки особового складу та 6 одиниць техніки, а також 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки від місцевої пожежної команди.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі