У Костянтинівці провели інформаційний рейд серед мешканців похилого віку | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники провели роз'яснювальну роботу з літніми мешканцями Костянтинівки

9 лютого 2024, 12:05 | Офіційно 1575
Поділитися:
Рятувальники провели роз'яснювальну роботу з літніми мешканцями Костянтинівки

З метою запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей, інспекторським складом Краматорського районного управління у м. Костянтинівка разом із представниками Костянтинівського територіального центру соціального обслуговування проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з дій при виявленні вибухонебезпечного предмета та правил пожежної безпеки у побуті, зокрема при користуванні приладами опалення та енергогосподарства з людьми старшого віку у м. Костянтинівка. 

Користуючись нагодою, фахівці нагадали про правила безпеки із вибухонебезпечними предметами. До невідомих небезпечних предметів заборонено підходити та брати до рук. При виявленні таких небезпечних знахідок необхідно терміново дзвонити до служби порятунку! 

Рятувальники відвідали трьох людей похилого віку та вручили їм інформаційні листівки, брошури та іншу агітаційну продукцію, що відповідає темі.

Рейд проводив Бондар Олексій - провідний інспектор відділу організації профілактичної роботи Краматорського РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ