Рятувальники за останню добу ліквідували 25 пожеж на території області | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники показали наслідки удару по Костянтинівці та Покровську

4 вересня 2024, 13:34 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове 462
Поділитися:
Рятувальники показали наслідки удару по Костянтинівці та Покровську
Последствия удара по Константиновке

Рятувальники за останню добу ліквідували 25 пожеж на території області, 6 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомили у ДСНС.

Вчора внаслідок ворожого обстрілу м. Курахове Покровського району виникла пожежа у приватному житловому будинку та гаражі. На місце події прибули рятувальники 73 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння покрівлі та перекриття будинку й гаражу на площі 114 кв. м.

У Костянтинівці Краматорського району ворог поцілив в будівлю на території одного з підприємств міста, через що виникла пожежа. На місці події рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону ліквідували загоряння у складському приміщенні на площі 200 кв. м.

Ввечері окупант обстріляв інфраструктурний об'єкт у м. Покровськ, внаслідок чого виникло загоряння будівлі складу та автомобілів. Рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце обстрілу, ліквідували пожежу на площі 90 кв. м.

В Мирнограді внаслідок обстрілу російського агресора на території одного з підприємств міста виникла пожежа, яку рятувальники ліквідували на площі 5 кв. м.

Також рятувальники ліквідували 14 пожеж на відкритих територіях. Вогнем знищено 12 га сухої рослинності.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ