Рятувальники Донеччини вісім разів гасили пожежі за останню добу | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники ліквідували наслідки удару по СТО та ще одному підприємству у Покровську

18 квітня 2024, 14:23 | Надзвичайні події | Покровськ 1446
Поділитися:
Рятувальники ліквідували наслідки удару по СТО та ще одному підприємству у Покровську

Минулої доби рятувальники Донецької області залучалися до ліквідації 8 пожеж на території області, 3 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів.

Сьогодні вночі ворог завдав удару по м. Покровськ, внаслідок чого виникла пожежа на території підприємства. Рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце події та встановили, що відбувається горіння 3-х легкових автомобілів всередині будівлі колишнього СТО. Надзвичайники ліквідували загоряння на площі 50 кв. м. Інформація про загиблих та постраждалих до Головного управління не надходила.

Сьогодні вдосвіта ворог знову поцілив по одному з підприємств міста Покровськ. На місці події працювали рятувальники 83 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння покрівлі частково зруйнованої одноповерхової будівлі на площі 30 кв. м.

Також рятувальники гасили пожежу у гаражі приватного будинку.

17 квітня о 16:55 рятувальники 30 державної пожежно-рятувальної частини прибули на виклик про пожежу на території приватного домоволодіння в смт Ясногірка Краматорського району. На місці події надзвичайники встановили, що відбувається горіння гаража. Вогнеборці о 17:23 ліквідували пожежу на площі 24 кв. м.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ