Рятувальники Донецької області за добу гасили 15 пожеж | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники Донецької області за добу гасили 15 пожеж

24 вересня 2023, 14:07 | Офіційно 1473
Поділитися:
Рятувальники Донецької області за добу гасили 15 пожеж

За минулу добу рятувальники Донеччини залучалися до ліквідації 15 пожеж на території області, 2 з яких виникли в результаті ворожих обстрілів, повідомляє прес-служба ДСНС.

Вчора в результаті влучання одного із ворожих снарядів виникла пожежа на відкритій території в с. Маркове Краматорського району. До місця події виїхали рятувальники 40 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановили, що відбувається горіння сухої трави. Рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 3 га.

Також в результаті влучання одного зі снарядів виникла пожежа на відкритій території в смт Щербинівка Бахмутського району. На місці події працювали Торецькі рятувальники, які ліквідували пожежу на загальній площі 0,01 га.

О 12:27 до Служби порятунку надійшло повідомлення по пожежу у господарчій споруді на території приватного домоволодіння в с. Курицине Краматорського району. На місці події працювали рятувальники 102 державної пожежно-рятувальної частини, які о 13:03 ліквідували загоряння на площі 3 кв. м. Причина пожежі встановлюється відповідними фахівцями.

Також впродовж минулої доби рятувальники ліквідували 10 пожеж сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено понад 9,6 га рослинного світу.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ