Рятувальники Донеччини залучалися до гасіння пожеж вісім разів за останню | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники Донеччини залучалися до гасіння пожеж вісім разів за останню добу

19 жовтня 2023, 12:37 | Надзвичайні події | Покровськ 1095
Поділитися:
Рятувальники Донеччини залучалися до гасіння пожеж вісім разів за останню добу

За минулу добу рятувальники Донеччини залучалися до ліквідації 8 пожеж на території області, 2 з яких виникли в результаті ворожих обстрілів. Про це повідомили в ДСНС.

Сьогодні вночі внаслідок обстрілу Покровського району виникла пожежа на території одного з сільгосппідприємств. До місця події виїхали рятувальники 62 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що відбувається горіння складської споруди. Пожежу ліквідували за півтори години на площі 420 кв. м. Від Головного управління залучалося 7 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Вчора о 12:33 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу у господарчій споруді на території приватного домоволодіння в с. Торське Краматорського району. На місце події негайно виїхали рятувальники 45 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння о 14:05 на площі 80 кв. м та врятували від вогняної стихії житловий будинок. Від Головного управління залучалося 16 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ