За добу на Донеччині загасили 25 пожеж | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники Донеччини загасили 25 пожеж, у тому числі у Костянтинівці та Плещеївці

18 липня 2024, 17:40 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка 99
Поділитися:
Рятувальники Донеччини загасили 25 пожеж, у тому числі у Костянтинівці та Плещеївці

На Донеччині за добу рятувальники загасили 25 пожеж, 9 з яких виникли внаслідок обстрілів.

Подробиці повідомляє прес-служба ДСНС у Донецькій області на сторінці у фейсбук.

Повідомляється, що 17 липня внаслідок обстрілу виникла пожежа на території підприємства с. Михайлівка Покровського району.

У Курахівській ТГ рятувальники виїжджали на ліквідацію наслідків ворожого обстрілу тричі.  

Того ж дня о 09:38 рятувальники прибули на пожежу житлового будинку та 2 господарські будівлі на території двох приватних домоволодінь в с. Новоекономічне Покровського району. О 12:35 загоряння на загальній площі 100 кв. м. було ліквідовано. 

У Костянтинівці рятувальники ліквідували пожежу у покинутому житловому будинку на площі 50 кв. м. Причина та обставини пожежі встановлюються відповідними фахівцями. 

Сьогодні о 05:34 рятувальники 40 державної пожежно-рятувальної частини прибули на виклик про пожежу житлового будинку на території приватного домоволодіння в с. Плещіївка Краматорського району. О 07:45 ліквідували загоряння покрівлі та перекриття будинку на площі 60 кв. м. Нагадаємо, там загинули двоє людей внаслідок обстрілу.

У с. Старі Терни надзвичайники ліквідували пожежу сухої трави на площі 2,5 га та приватної господарської споруди на площі 6 кв. м. А також у с. Новоселидівка пожежники загасили загоряння сухої трави на площі 1 га. 

Рятувальники додали, що за минулу добу ліквідували 10 пожеж на відкритій території. Вогнем знищено близько 16 га сухої рослинності. 







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ