Рятувальник із Торецька став переможцем обласного конкурсу «Молода людина | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальник із Торецька став переможцем обласного конкурсу «Молода людина року»

14 серпня 2024, 12:10 | Світ та людина, Історія | Торецьк 66
Поділитися:
Рятувальник із Торецька став переможцем обласного конкурсу «Молода людина року»

Рятувальник із Торецька Ігор Коржов став переможцем обласного конкурсу «Молода людина року». 

12 серпня у Дніпрі відбулася церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Молода людина року». На урочистому заході була присутня молодь Донецької області, яка своїми досягненнями та активною громадянською позицією стала прикладом для наслідування, повідомили на сторінці ДСНС у фейсбук. 

У номінації «Рятівник року» переміг підполковник служби цивільного захисту Ігор Коржов, начальник 22 державного пожежно-рятувального загону Головного управління (м. Торецьк). 


"Ігор Геннадійович народився у місті Дзержинськ. З дитинства мріяв про те, щоб допомагати тим, хто потрапив у біду. У 2013 році, після закінчення Національного університету цивільного захисту України, розпочав свій шлях у системі ДСНС на посаді начальника караулу, а зараз перебуває на посаді начальника 22 державного пожежно-рятувального загону.

Приймав безпосередню участь в антитерористичній операції на Донеччині. А з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у 2022 році продовжив службу, цілодобово координуючи дії свого підрозділу, забезпечуючи оперативну ліквідацію наслідків обстрілів у Торецькій громаді. Він налагодив ефективну взаємодію з місцевою владою та іншими службами, що дозволяє швидко приймати рішення та рятувати не одне людське життя.

У травні 2023 року під час евакуації поранених у Торецьку, Ігор отримав поранення внаслідок вибуху. Але навіть після цього він не здавався і повернувся до служби, як тільки зміг. Серед його численних досягнень - евакуація поранених, гасіння масштабних пожеж, порятунок людей. Він взірець мужності, відданості обов'язку та незламності духу", — повідомили у ДСНС.


Ігор Коржов був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня, відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції", медалями "За сприяння Збройним Силам України", "За оборону м. Торецька", відзнакою "За відвагу в надзвичайній ситуації", грамотами від ДСНС України.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ