Руйнування в гоомадах Донеччини за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Руйнування в громадах Донеччини за добу

8 листопада 2022, 11:11 | Надзвичайні події 1065
Поділитися:
Руйнування в громадах Донеччини за добу

Вночі та вранці росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Вугледара до Сіверська. 

На Волноваському напрямку поранена 1 людина у Вугледарі, також на території громади під обстріли потрапили Павлівка та Богоявленка – пошкоджено 6 будинків. 

На Донецькому напрямку без жертв. Вночі Авдіївка зазнала обстрілів із артилерії та Градів – постраждало старе місто. Також під обстрілами – околиці Мар’їнської та Очеретинської громад, та Гостре Курахівської громади. У Гострому пошкоджено 8 будинків.

На Горлівському напрямку тривають інтенсивні обстріли по Торецькій громаді та поблизу Роздолівки, Яковлівки і Бахмутського у Соледарській громаді. За попередньою інформацією, без постраждалих. 

На Лисичанському напрямку гучно було у Сіверській громаді – були влучання по Сіверську, а також поблизу Серебрянки і Дронівки. Без жертв, інформацію щодо пошкоджень уточнюють.






Поліцейські задокументували 28 ударів по Донеччині.

Протягом доби під обстрілами перебували 15 населених пунктів. Мішенню росіян стали житлові будинки.

Ворог випустив снаряди по містах Краматорськ, Авдіївка, Бахмут, Красногорівка, Торецьк, Вугледар, Курахове, Часів Яр, Соледар, смт Велика Новосілка, Гостре, Нью-Йорк, Петрівка, селах Красногорівка, Карлівка.

Зруйновано та пошкоджено 20 цивільних об‘єктів – 16 житлових будинків, два заводи, господарчу споруду, автомобіль.

Зафіксовано 4 ракетних удари із ЗРК «С-300» по Краматорську. Російські снаряди поцілили в інфраструктуру. За попередніми даними, люди не постраждали.

Авіаудар рашисти завдали по Красногорівці, пошкоджено три приватні оселі, є загиблі та поранені.

З реактивної артилерії рашисти обстріляли Бахмут. Є вбиті та травмовані, руйнувань зазнали один багатоквартирний та 2 приватних будинки.

Маємо поранених у Соледарі та Вугледарі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ