Найактивніше російська армія діє на Покровському напрямку | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія просувається на Покровському напрямку — DeepState

8 серпня 2024, 08:45 | Офіційно | Покровськ 393
Поділитися:
Російська армія просувається на Покровському напрямку — DeepState

Минулої доби всього зафіксовано 96 бойових зіткнень. Найактивніше ворог і надалі діє на Покровському напрямку, де відбулася майже третина його наступальних дій, повідомляє Генштаб.

Публікуємо офіційне зведення на ранок 8 серпня на східній ділянці фронту.

На Харківському напрямку кількість атак за добу зросла до трьох. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Вовчанська та Тихого.

На Куп’янському напрямку відбулося п’ять спроб росіян просунутись поблизу Петропавлівки, Колісниківки та у бік Новоосинового.

На Лиманському напрямку ворог атакував 12 разів неподалік Новосергіївки, Макіївки, Невського, Торського та у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали шість штурмових дій російських загарбників поблизу Спірного, Верхньокам’янського і Переїзного.

На Краматорському напрямку окупанти атакували сім разів - всі свої зусилля зосередили поблизу Часового Яру. Там же завдали двох авіаударів НАРами.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 11 атак у районах Північного, Нью-Йорка, Залізного та Торецька. По Торецьку та прилеглих до нього територіях російський агресор завдав 19 авіаударів - скинув понад три десятки керованих бомб.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 28 штурмових дій в районах десяти різних населених пунктів. Воздвиженка, Желанне, Карлівка та Гродівка - основні напрямки зосередження зусиль окупантів. За підтримки авіації, росіяни намагалися витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили п’ять ворожих атак біля Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки.

На Времівському напрямку російські війська здійснили дві спроби просування з боку Володимирівки.

Зміни на карті DeepState за добу

Військовий аналітичний паблік повідомляє про масштабне просування росіян на Покровському напрямку. Також є невелике просування на Сіверському напрямку.

"Ворог захопив Сергіївку та просунувся біля Переїзного, Водяного, Новоселівки Першої, Тимофіївки, Лисичного, Гродівки, Новожеланного, в Желанному та Іванівці. Сили Оборони України відкинули ворога у Нью-Йорку", — йдеться у зведенні паблика.

Який вигляд має карта  deepstatemap.live з урахуванням нових просувань противника:






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ