Російська армія просунулась на Торецькому та Курахівському напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія просунулась у Торецьку: Карта DeepState

4 жовтня 2024, 09:23 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Бахмут, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 519
Поділитися:
Російська армія просунулась у Торецьку: Карта DeepState
Минулої доби сталося 142 бойові зіткнення, з них 106 у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" у східній операційній зоні.

На Харківському напрямку ворог 4 рази проводив наступальні та штурмові дії в районах Стариці та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу 11. Сили оборони відбивали атаки окупантів в районах Синьківки, Курилівки, Піщаного, Вишневого, Петропавлівки та Першотравневого.

На Лиманському напрямку наші війська зупинили 13 атак противника. Основні зусилля загарбники концентрували в районах населених пунктів Макіївка, Новосадове, Торське, Дружелюбівка, Греківка та Дронівка.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 1 атаку неподалік Спірного.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 6 спроб загарбників просунутись уперед поблизу Часового Яру, Андріївки, Білої Гори та Ступочок. Ситуація контрольована. Ворог діяв за підтримки авіації – бив КАБами у районі Часового Яру.

На Торецькому напрямку авіація агресора завдала бомбардувань по районах населених пунктів Катеринівка, Дружба та Клебан-Бик, до того ж ворог 9 разів намагався просунутися вперед у районі Торецька, Дачного та Неліпівки.

На Покровському напрямку відбито 30 атак. Ворог намагався просунутись неподалік Сухої Балки, Гірника, Променя, Новоторецького та Крутого Яру. Основні ж зусилля ворог зосереджував в районах Миколаївки та Селідового, де відбулось відповідно 9 та 7 боєзіткнень; крім того, бомбардував Мирноград, Білицьке та Селидове, скинувши 7 керованих авіабомб.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога. В районах Новоолександрівки, Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки, Трудового, Воздвиженки, Антонівки та Катеринівки окупанти 23 рази намагалися прорвати українські оборонні рубежі.

На Времівському напрямку зупинено 3 атаки противника нашими оборонцями в районі Богоявленки та 1 - поблизу Максимівки.

Зміни на мапі DeepState

Російська армія просунулась на Торецькому та Курахівському напрямках.

"Ворог просунувся біля Цукуриного, Катеринівки, Колесниківки та у Торецьку", — повідомили аналітики.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ